CHP Çorum İl Genel Meclisi üyeleri kadın kollarını ziyaret etti

CHP Çorum İl Genel Meclisi üyeleri, yeni seçilen CHP İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Güngör ve CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Meriç'e kutlama ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 12:37

CHP Çorum İl Genel Meclisi üyeleri, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonucunda CHP İl Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Özlem Güngör ve CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Serap Meriç ile yönetim kurulu üyelerine kutlama ziyaretinde bulundu. Ziyarette, CHP Merkez İlçe Başkanı Utku Ulaş Taşar da hazır bulundu.

İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Sadettin Akgül, Kadın Kolları Başkanları Özlem Güngör ve Serap Meriç'e yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette ayrıca İl Genel Meclisi Üyeleri Ümit Er, Ömer Boyraz, Atiye Yaşar, Osman Güllü, Dursun Uzunca ve Ahmet Çiftlik de yer aldı. Görüşme sırasında önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı.

İl Kadın Kolları Başkanı Güngör ve Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Meriç, ziyaretlerinden dolayı İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti.