Barut: Halkın iktidarı için gece gündüz çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Meclis'in yeni dönemine ilişkin yaptığı açıklamada, halkın sorunlarını çözmek için çalışacaklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 10:35

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Meclis'in yeni dönem faaliyetleri başlarken halkın iktidarı için durmadan çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. Her geçen gün daha da büyüyen sorunlara dikkat çeken Barut, "Herkes bilmeli ki; Bu sorunlar çözümsüz, ülkemiz sahipsiz, halkımız yalnız değil. Biz varız, hazırız. Var bir çaresi, o da Cumhuriyet Halk Partisi" dedi.

“Emekliden işçisiye, çiftçiden kamu çalışanına herkes borç batağına saplandı”

Meclis'in yeni döneminde de Türkiye Cumhuriyeti ve Gazi Meclis'in kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önder Atatürk'ün yolundan hiç sapmadan göreve devam edeceklerini belirten Ayhan Barut şunları söyledi: "Açlık, işsizlik, yoksulluk ve sefalet düzeni sadece emekçi halkımızı eziyor. Ekonomik krizin darbe vurduğu ülkemizde, esnaftan sanayiciye, emekliden işçisiye, çiftçiden kamu çalışanına herkes borç batağına saplandı. Bu düzeni mutlaka değiştireceğiz."

“Her sorunun çaresi Cumhuriyet Halk Partisi”

Ayhan Barut, "Halkın iktidarına giden yolda tarlalardan fabrikalara, meydanlardan köylere, mahallelerden sokaklara her yerde gece gündüz demeden, asla yorulmadan çalışmalarımız devam ediyor. Halkın umudu olan partimizde değişim ve yenilenme sürecimizi tamamlayarak yerel seçimlerde halkçı belediyecilik bayrağını dalgalandırdık. Şimdi hedefimiz çok net! Halkın iktidarına mutlaka kavuşacağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten aldığımız güçle hem Meclis'te hem de sokakta daha çok çalışacağız. Evet, ülkemizin ve halkımızın sorunları çok. Büyük dertlerle boğuşuyoruz. Ama unutulmasın ki, her sorunun var bir çaresi, çare Cumhuriyet Halk Partisi. Bu zalim karanlık düzenden ilk seçimde kurtulacağız. Kazanan ülkemiz ve halkımız olacak. Yüce Meclis'in yeni çalışma dönemi hayırlı olsun” diye ifade etti.