Atikaslan: Oya Tekin’e yönelik kullanmış olduğu tehdit dilini şiddetle kınıyoruz

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Seyhan Belediyesi Meclis toplantısında Başkan Oya Tekin’e yönelik tehdit dilini kınadığını açıkladı. Ülkü Ocaklarının tehdit unsuru olarak gösterilmesini eleştiren Atikaslan, CHP'nin hoşgörü ve hizmet anlayışını sürdüreceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 15:43

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, 05.08.2024 tarihinde gerçekleşen Seyhan Belediyesi Meclis oturumunda Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’e yönelik MHP’li bir meclis üyesinin tehdit dilini kullanmasını şiddetle kınadı. Atikaslan, "Bu tehdit dilini kabul etmiyoruz. Ülkü Ocaklarının tehdit unsuru olarak kullanılmaya çalışılması, 1980 öncesi alışkanlıkların devam ettiğini gösteriyor. Bizler, hoşgörü dilini kullanarak, kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz ve Başkan Oya Tekin’in yanındayız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan 05.08.2024 tarihinde gerçekleşen Seyhan Belediyesi Meclis oturumda Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’in MHP’li meclis üyesi tarafından tehdit edilmesine sert tepki gösterdi. Atikaslan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “05.08.2024 tarihinde gerçekleşen Seyhan Belediyesi Meclis oturumda Milliyetçi Hareket Partisi’ni temsil eden bir meclis üyesinin Seyhan’lı hemşerilerimizin takdiri ile, büyük bir farkla Adana’nın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı olan Sn. Oya Tekin’e yönelik kullanmış olduğu tehdit dilini şiddetle kınıyoruz.”

“Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Örgütü olarak bizler bu anlayışı asla kabul etmiyoruz”

Ramazan Atikaslan; “Bir siyasi partinin gençlik yapısı olarak tanınan Ülkü Ocaklarının adının kullanılması ve Ülkü Ocaklarının bir korku ya da tehdit unsuru olarak gösterilmeye çalışılması, halkı kin ve nefrete sürükleyen, gençleri birbirine kırdırmayı hedefleyen 1980 öncesi alışkanlıkların bazı kişilerde devam ettiğini göstermektedir. Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Örgütü olarak bizler bu anlayışı asla kabul etmiyoruz” dedi.

“Kentimizin hiçbir ferdini birbirinden ayırmadan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”

Ramazan Atikaslan, “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri ve Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak tehdit dilini değil, hoşgörü dilini kullanmaya devam ederek kentimizin hiçbir ferdini birbirinden ayırmadan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.  Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe ana kademe yönetimi, kadın kolları yönetimi ve gençlik kolları yönetimi olarak, Seyhan Belediye Başkanımız Sn. Oya Tekin’in yanındayız” diye ifade etti.