Sabancı çiftinin sağlık durumlarına ilişkin açıklama

Pegasus Havayolları, denizde geçirdikleri kaza sonrası tedavileri için İstanbul'a getirilen Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarına ilişkin açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2023 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2023 08:29
ilkhaber-gazetesi.com

(İLKHABER) - Deniz kazası geçiren Sabancı çiftinin tedavileri sürüyor. Pegasus Havayolları Sabancı çiftçinin sağlık durumlarına ilişkin açıklama yaptı.

Yunanistan'da denizde kaza geçirdikten sonra ilk olarak Bodrum'a ardından Sağlık Bakanlığının ambulans uçağıyla İstanbul'a getirilen Sabancı çiftinin Amerikan Hastanesindeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Çiftin yakınları ve sevenleri Amerikan Hastanesine gelerek "geçmiş olsun" ziyaretlerini sürdürüyor. Sabancı ailesinden Ömer Sabancı, Hacı Sabancı ve Özcan Sabancı ile Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Tayfun Demirören ve eşi Reyhan Demirören'in yanı sıra çok sayıda kişi hastaneye gelerek ziyaret gerçekleştirdi. 

GÜLER SABANCI: ÇOK ŞÜKÜR

Sabancı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı da daha sonra hastaneye gelerek ziyaret gerçekleştirdi. Güler Sabancı çıkışta Sabancı çiftçinin sağlık durumlarına ilişkin soruya,"Çok şükür" diyerek yanıt verdi.

PEGASUS’TAN AÇIKLAMA

Esas Holding'in bünyesinde bulunduğu Pegasus Havayolları, sosyal medya hesabından Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarına ilişkin bir paylaşım daha yaptı.

Paylaşımda, "Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tüm operasyonları başarıyla sonuçlanmış olup, sağlık durumları daha da iyiye gitmektedir ve titizlikle takip edilmektedir.  Kamuoyunun bilgisine sunar, geçmiş olsun dilekleri için teşekkürlerimizi iletiriz." ifadeleri kullanıldı.