Türk Silahlı Kuvvetleri'nden terörle mücadelede önemli başarı: 22 PKK'lı terörist öldürüldü

Millî Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespit ettiği 21 PKK'lı teröristin, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise 1 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 12:55

Millî Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespit edilen 21 PKK'lı teröristin, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde ise 1 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

MSB: "Teröristler kendilerini bekleyen sondan kaçamıyor"  

Bakanlık, "Teröristler kendilerini bekleyen sondan kaçamıyor!" ifadesiyle, yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurgulayarak, ''Teröristler kendilerini bekleyen sondan kaçamıyor! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara ve Asos bölgelerinde tespit ettiği 21 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlediği 1 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Her nerede olursa olsunlar, Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek!'' dedi.