Sapanca Gölü’nde kano alabora oldu: 7 kişi kurtarıldı, 15 yaşındaki çocuğun arama çalışmaları devam ediyor

Sapanca Gölü'nde kano şiddetli rüzgar nedeniyle alabora oldu. 8 kişilik gruptan 7’si kurtarılırken, kaybolan 15 yaşındaki çocuğun bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2025 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2025 10:21

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde, Sapanca Gölü'ne açılan bir kano şiddetli rüzgar nedeniyle alabora oldu. Olay, Serdivan ilçesindeki Gölpark mevkiinde meydana geldi. 1 eğitmen ve 7 kişilik bir grup, gölde kano ile gezi yaparken aniden etkili olan rüzgar nedeniyle denize düşerek kayboldu.

Ekipler hızla olay yerine sevk edildi

Durumun bildirilmesi üzerine, sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, göle düşen 7 kişiyi başarılı bir şekilde kurtarmayı başardı. Ancak, 15 yaşındaki bir çocuğun kaybolduğu belirtildi.

Kayıp çocuğun bulunabilmesi için ekipler, arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Kurtarılan 7 kişinin sağlık durumu iyi, ancak kaybolan çocuğun akıbetiyle ilgili endişeler sürüyor.Yetkililer, olaya ilişkin soruşturma başlattı