Paraları kumarda kaptırdı, eşine söylemeye korkunca arkadaşıyla kapkaç senaryosu hazırladı

Bursa'da sanal kumarda harcadığı parayı eşine söyleyemeyen ve arkadaşıyla motosikletli kapkaç senaryosu hazırlayan tekstilcinin oyununu Asayiş Polisi bozdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 14:03

Sanal kumarda kaybettiği parayı eşine açıklayamayan tekstilci, motosikletli kapkaç senaryosu hazırladı. Ancak Asayiş Polisi, güvenlik kameralarını inceleyerek gerçeği ortaya çıkardı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, sanal kumarda büyük miktarda para kaybeden Coşkun K. (35), bu durumu eşine anlatamamak için çareyi motosikletli kapkaç senaryosu hazırlamakta buldu. Ancak Asayiş Polisi, dikkatli incelemeleriyle bu oyunu bozdurmayı başardı.

PARAYI KUMARDA KEYBEDİNCE EŞİNDEN KORKUP KAPKAÇ SENARYOSU HAZIRLADI

Tekstil sektöründe çalışan Coşkun K., 58 bin Euro’sunu kumarda kaybettikten sonra eşine “İstanbul'da iş anlaşmasına gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Kapkaç senaryosunu gerçekleştirmek için alışveriş merkezi önünde bir motosikletli gaspçıya parayı kaptırmış gibi davrandı.

Polisin İnceleme Süreci

Olayın ardından güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Coşkun K.'nın ifadesindeki çelişkileri fark etti. Motosikletlinin, olaydan önce alışveriş merkezi çevresinde dolaştığı ve kıyafetlerini değiştirdiği belirlendi. Yapılan araştırmada, motosikletli gaspçının Coşkun K.'nın 15 yıllık arkadaşı İsmail Melih A. olduğu ortaya çıktı.

Gerçeklerin Ortaya Çıkışı

Gözaltına alınan iki arkadaş, emniyetteki sorgularında olayın gerçek yüzünü itiraf etti. Coşkun K.’nın yüksek miktarda borcu olduğu ve bu yüzden böyle bir senaryo oluşturduğu öğrenildi. Eşine kendini mağdur gösterme çabası, polis tarafından açığa çıkarıldı.

Sonuç ve Tepkiler

Coşkun K. ve İsmail Melih A., "Suç uydurma ve güvenlik güçlerini meşgul etme" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.