Neslihan Yılmaz’ın mide ameliyatı sonrası hayatını kaybetmesi üzerine ailesi şikayetçi oldu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde mide küçültme ameliyatı olan 26 yaşındaki Neslihan Yılmaz, operasyon sonrası yaşadığı komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti. Yaşanan üzücü olayın ardından ailesi şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 11:10

Ordu’nun Fatsa ilçesinde mide küçültme ameliyatı olan 26 yaşındaki Neslihan Yılmaz, operasyon sonrası yaşadığı komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti. Ankara’da çağrı merkezinde çalışan Yılmaz, fazla kilolarından kurtulmak için 27 Mayıs 2024 tarihinde Ordu’daki özel bir hastanede ameliyat oldu. Ameliyat sonrası hastanede üç gün geçiren genç kadın, taburcu edildikten kısa süre sonra rahatsızlanarak tekrar hastaneye başvurdu.

Aile Şikayetçi Oldu

Yılmaz, 12 ve 17 Haziran 2024 tarihlerinde yeniden ameliyat edildi. Ancak bu müdahaleler de sonuç vermedi ve Neslihan Yılmaz, 21 Haziran 2024 tarihinde hayata veda etti. Kızlarının ölümünün ardından büyük üzüntü yaşayan aile, operasyonu gerçekleştiren doktor ve hastane yönetimi hakkında ‘taksirle ölüme neden olma’ suçlamasıyla şikayetçi oldu.

Mide Ameliyatı Olan Neslihan Yılmaz'ın Doktoruyla Son Konuşması Ortaya Çıktı

Neslihan Yılmaz’ın doktoruyla olan son diyalogları da sosyal medyada gündem oldu. Ameliyat sonrası doktoru Opr. Dr. Erkan Aksoy’un, Yılmaz’a, "Dün mü iyiydin, şimdi mi daha iyisin?" şeklindeki sorusuna Yılmaz, “Şimdi daha iyiyim” yanıtını vermişti. Ancak, bu konuşmalardan sadece haftalar sonra genç kadının hayatını kaybetmesi acıyı daha da derinleştirdi. Aile, doktor tarafından paylaşılan videonun, kızlarının ölümünün ardından kaldırıldığını iddia ediyor.