İstanbul-Londra uçağında bilet fiyatı yüzünden kavga çıktı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Londra seferini yapan uçağında bir yolcu, bilet fiyatları konusunda tartışma çıkararak kabin memurlarına hakaret etti ve polislere kendisine dokunamayacaklarını söyledi. Polis, yolcuyu uçağa çevreye rahatsızlık vermesi nedeniyle uçaktan indirip para cezası uyguladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 12:48

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Londra seferini gerçekleştiren uçağında, B.G. isimli bir yolcu bilet fiyatları nedeniyle kavga çıkardı. Yolcu, kendisinin 10 bin TL'ye, yanındaki yolcunun ise 4 bin TL'ye bilet aldığını öne sürerek bağırmaya başladı. Diğer yolcu ile yan yana oturmayı reddeden B.G., kabin memurlarına hakaret ve küfür etti.

''Benim 10 fabrikam var bana dokunamazsınız''

İhbar üzerine uçağa gelen polis memurları, B.G.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Ancak yolcu, polislere "Benim 10 tane fabrikam var" diyerek kendisine dokunamayacaklarını söyledi. B.G., uçaktan indirildi fakat çevreye rahatsızlık vermeye devam etti. Bu nedenle para cezası uygulandı. Anksiyete bozukluğu olduğu öğrenilen şahıs, polis ekipleri tarafından ailesine teslim edildi.