İnegöl'de genç kızları tehdit eden şüpheli tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 29 yaşındaki Hasan S., iki genç kızı tehdit ettiği iddiasıyla tutuklandı. Şüphelinin kızlara attığı mesajlar kan dondurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 12:57

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 29 yaşındaki Hasan S., iki genç kızı tehdit ettiği iddiasıyla tutuklandı. Şüphelinin, sosyal medya üzerinden "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra satacağım" mesajı göndermesi büyük yankı uyandırdı.

GENÇ KIZLARA KAN DONDURAN MESAJLAR ATTI

İnegöl'de, Hasan S. adlı 29 yaşındaki bir şahıs, kız arkadaşı Sümeyye K. (26) ile ablası Hülya K. (28) hakkında tehditler savurduğu iddiasıyla tutuklandı. İddialara göre, Hasan S., Sümeyye K.'nin evinin kapısına kalaşnikof marka silah ile gelerek tehditte bulundu. Olayın ardından şüpheli, sosyal medya üzerinden Hülya K.'ye "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra satacağım" şeklinde mesaj attı.

Hülya K., gelen tehdit mesajını kız kardeşine ilettikten sonra, her iki kadın da durumu polise bildirdi. Ekipler, olayın ardından Hasan S.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Sosyal medyaya yansıyan mesajlar ise dehşet vericiydi. Sümeyye K., yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle dile getirdi: "Kaçmaya çalışırken kolumu ısırdı. Peşimde geziyor. Keleşle kapıma geldi." Şüphelinin, "Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum" ifadeleri de toplumda büyük tepki topladı.

Hasan S., polis sorgusunda "Ben o mesajları atmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum" diyerek kendini savunsa da, mahkeme, suçlamalar karşısında şüpheliyi tutuklayarak cezaevine gönderdi.