Diyarbakır’da asansör boşluğuna düşen site görevlisi hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir sitenin görevlisi olan Abdurrezzak Memiş, asansörü kontrol ettiği sırada dengesini kaybederek boşluğa düştü. Olay yerine gelen ekipler, Memiş’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2025 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2025 20:15

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir sitenin görevlisi olan 37 yaşındaki Abdurrezzak Memiş, asansörü kontrol ettiği sırada dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, asansör boşluğuna düşen Memiş’i çıkardı. Ancak yapılan kontrollerde, Memiş’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

CENAZESİ KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ

Abdurrezzak Memiş’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Eğil ilçesi kırsal Bahşiler Mahallesi’nde toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.