Bartın'da kayıp genç ölü bulundu

Bartın’da kayıp Göksel Gökçe ormanlık alanda cansız bulundu: Cinayet mi, intihar mı?

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 15:17

Bartın'da üç gündür kayıp olan Göksel Gökçe'nin cansız bedeni, Amasra Çakraz arasındaki ormanlık alanda bulundu. Karahüseyinli Köyü Topalcıoğlu Mahallesi'nde ikamet eden ve Bartın İl Özel İdaresi'nde kepçe operatörü olarak çalışan Gökçe, perşembe gününden bu yana aranıyordu.

Üç Günlük Umutlu Bekleyiş Acıya Döndü

Göksel Gökçe, arkadaşından ödünç aldığı araçla en son Arıt kavşağından Amasra istikametine doğru giderken görülmüştü. Arama çalışmalarında, Gökçe'nin aracının park halinde olduğu ve kendisinin asılı vaziyette bulunduğu tespit edildi. Olay yerine jandarma ekipleri sevk edilirken, Gökçe'nin ölümünün intihar mı yoksa cinayet mi olduğuna dair belirsizlik sürüyor.

Jandarma ve Savcılık Soruşturma Başlattı

Göksel Gökçe'nin ölümü üzerine jandarma ve savcılık geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, Gökçe'nin yakın çevresiyle görüşülerek olayın tüm yönleriyle aydınlatılması hedefleniyor. Yapılacak otopsinin ardından olayın intihar mı, cinayet mi olduğu netlik kazanacak.

Bartın İl Özel İdaresi’nden Taziye Mesajı

Göksel Gökçe’nin ölüm haberinin ardından Bartın İl Özel İdaresi, bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, “Acımız büyük. Bartın İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünde Operatör olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Göksel Gökçe Hakkın Rahmetine kavuştu. Değerli çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve Özel İdare ailemize başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun” ifadeleri kullanıldı.

Bugün Toprağa Verilecek

Göksel Gökçe’nin cenazesi, bugün Karahüseyinli Köyü’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla köy mezarlığındaki aile kabristanına defnedilecek.

Kaynak: Bartın Olay Haber