Avcılar'da fas uyruklu şahıs cip ile çok sayıda araca çarparak kaçtı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, Fas uyruklu N.D. isimli bir şahıs, üzerinde Amerikan pasaportu bulunmasına rağmen cip ile çok sayıda araca çarparak kaçtı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 18:40

İstanbul'un Avcılar ilçesinde, Fas uyruklu N.D. isimli bir şahıs, üzerinde Amerikan pasaportu olan şahıs çalıntı cip ile çok sayıda araca çarparak kaçtı. Olay, E-5 kara yolu Avcılar yan yolda saat 15.15 sıralarında meydana geldi.

ARAÇ ÇALINTI ÇIKTI

İstanbul Avcılar, E-5 yan yolunda araç bayisine müşteri gibi giren Fas uyruklu Amerikalı hırsızın aracı çaldığı anların güvenlik kamerası ortaya çıktı. Nassim D. isimli şahıs, araç çaldıktan sonra kaçmaya başladı. Şüpheli daha sonra yol boyu birçok araca çarparak kaçmaya başladı. Vatandaşların önünü kapattığı şahıs araçtan darp edilerek indirilmek istemişti, ancak N.D. yakalanacağını anlayınca toplam 6 araca ve 2 motosiklete çarparak kaçmaya başlamıştı. 3 kişinin de yaralanmasına neden olan şahıs Yenibosna E-5 kara yolunda polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Fas uyruklu Amerikalı hırsızın aracı çaldığı anlara ilişkin güvenlik kamerası ortaya çıktı. Kamerada, galeriye müşteri gelen şahıs, satış temsilcisiyle önce pazarlık yaptığı görülüyor. Temsilcinin oradan uzaklaşmasıyla Nassim D, aracı alıp kaçtığı kaydedildi.

Dövülerek Araçtan İndirilmek İstenildi

Olay anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde N.D.'nin aracına sopa ve yumruklarla vurulup indirilmeye çalışıldığı, ardından da araçlara çarparak kaçtığı anlar yer aldı.

Bayram Salman isimli bir görgü tanığı, “Ben kovaladım, önünü kestim ama o zaten önümü kapatıp vurdu. Neden kaçtığını bilmiyoruz. Tek başınaydı. Nedir amacı, bilmiyoruz” dedi. Bir taksici ise, “Haramidere'den itibaren araçlara vura vura geldi. Biz onu kovaladık, burada sıkıştırdık. Araçtan çıkarmaya çalıştık ama emniyet kemerini bağlamıştı. Bir boşluk buldu ve araçlara vurdu” şeklinde konuştu.

Olayın ardından N.D., Yenibosna E-5 kara yolunda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahısın bu davranışının nedenine dair henüz bir bilgi verilmedi. Soruşturma devam ediyor.