Yan Oda nerede çekiliyor? Yan Oda konusu ve oyuncuları kimler?

Yeni bir dizi olan "Yan Oda", izleyicilerin dikkatini çekmeye hazırlanıyor. Star TV ekranlarında 9 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümüyle yayınlanacak olan dizi, Sevgi ve Fikret'in değişen dünyasına odaklanıyor. Ünlü bir program sunucusu olan Sevgi Ersoy'un, ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey'le ani bir evlilik yapmasıyla başlayan hikaye, aile bağlarını zorlayan ve beklenmedik zorluklarla dolu bir yolculuğa dönüşüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal ve daha birçok deneyimli isim yer alıyor. Çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilen "Yan Oda", izleyicilere duygusal ve heyecan dolu anlar vaat ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 17:43

Televizyon dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanan "Yan Oda" dizisi, 9 Mart Cumartesi akşamı Star TV'de izleyicilerle buluşacak. Sevgi ve Fikret'in değişen dünyasına odaklanan dizi, birbirinden farklı iki ailenin beklenmedik bir evlilikle bir araya gelmesinin hikayesini anlatıyor. Ünlü oyuncuların yer aldığı kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çeken yapım, aile ilişkileri ve yaşamın karmaşıklığı üzerine derin düşüncelere yol açacak gibi görünüyor. İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekimleri gerçekleştirilen "Yan Oda", izleyicilere duygusal ve heyecan dolu bir yolculuk vaat ediyor.

Yan Oda dizisi hakkında

Yan Oda dizisi, oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken bir yapım olarak öne çıkıyor. Dizi, 9 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümüyle Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu dizi, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı bir yapım.

Yan Oda konusu ne?

Dizinin konusu, ünlü bir program sunucusu olan Sevgi Ersoy'un (Şevval Sam), ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey'le (Caner Cindoruk) ani bir evlilik yapmasıyla başlıyor. Bu beklenmedik evlilik çevrelerinde şok etkisi yaratır çünkü hem Sevgi'nin hem de Fikret'in önceki evlilikleri mutsuz sonlanmıştır. İkinci baharlarını yaşamak isteyen bu ikilinin hayalleri, karşılaştıkları zorluklarla engellenir.

Çünkü bu evlilik, birbirinden çok farklı ailelerin bir araya gelmesi anlamına gelir. Bu iki ailenin bir arada yaşamaya başlaması, Sevgi ve Fikret'in beklediğinden daha büyük sorunlarla karşılaşmalarına neden olur. Özellikle bu evliliğe başlangıçta büyük tepki gösteren annelerin hayatlarını da değiştirir. En çok da bu evliliğin sonucunda yan odalarda yaşamak zorunda kalan çocukları Taylan (Onur Seyit Yaran) ve Şelale (Derya Pınar Ak) etkilenir.

Yan Oda oyuncuları kimler?

Dizinin oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Derya Karadaş, Bülent Polat gibi deneyimli isimler yer alıyor. Şevval Sam dizide Sevgi Ersoy Alabey'i, Caner Cindoruk ise Fikret Alabey'i canlandırıyor. Diğer önemli karakterler arasında Nurcihan Alabey'i Nazan Kesal, Cevale Ersoy'u Melek Baykal, Pervin Kahraman'ı Derya Karadaş ve Ferhan Alabey'i Bülent Polat canlandırıyorlar.

Yan Oda nerede çekiliyor?

Yan Oda dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor. İzleyiciler, Sevgi ve Fikret'in değişen dünyasına odaklanan bu yeni diziyi merakla bekliyorlar.