Usta oyuncu Cihat Tamer'in oğlu Atilla Tamer 57 yaşında hayatını kaybetti

Türk tiyatro ve sinemasının usta ismi Cihat Tamer, oğlunun vefat haberiyle büyük bir acı yaşadı. Bir süredir kanser tedavisi gören Atilla Tamer, 57 yaşında hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 10:04

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Cihat Tamer, büyük bir acı yaşadı. 'Bizimkiler', 'Perihan Abla' ve 'Mahallenin Muhtarları' gibi unutulmaz yapımlarda rol alan usta oyuncunun 57 yaşındaki oğlu Atilla Tamer, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

USTA OYUNCUNUN ACI GÜNÜ

Bir süredir tedavi gören Atilla Tamer'in durumu, son günlerde ağırlaşmıştı. Cihat Tamer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oğlunun vefat haberini sevenleriyle paylaştı. Usta oyuncu, "Sevgili oğlum Atilla Tamer'i kaybettik" diyerek yaşadığı derin üzüntüyü dile getirdi.

CENAZE TÖRENİ

Atilla Tamer'in cenazesi, bugün Ataköy Ömer Doruk Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedilecek.

SİNEMA DÜNYASINDAN TAZİYELER

Cihat Tamer'in bu acı haberi, Türk sinemasını ve sevenlerini derinden üzdü. Pek çok sanatçı ve hayranı, sosyal medya hesaplarından Cihat Tamer ve ailesine başsağlığı mesajları gönderdi.