Ünlü Komedyen Özgür Turhan sahneden düştü

Ünlü komedyen Özgür Turhan, sahneden düşerek korkunç bir kaza geçirdi. Sağlık durumu iyi olan Turhan'ın kaburgalarında kırıklar tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 11:10

Stand-up gösterileriyle tanınan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü komedyen Özgür Turhan, İzmir'de gerçekleştirdiği gösteride sahneden düşerek kaza geçirdi. Düştüğü yerden espri yaparak izleyicilerini güldüren Turhan, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından komedyenin eşi Deniz Bağdaş, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Turhan'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Bağdaş, "Özgür'ü merak edenler için kısa bir şeyler söyleyeceğim. Dün İzmir gösterisinde sahnede aşağıya düşüp baygınlık geçirmişti. Şekeri düşmüş ondan bayılmış. Kan değerleri iyi. Ancak belli bir yükseklikten düştüğü için kaburgaları kırılmış. Özgür döndüğünde kendisi bir açıklama yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Ünlü komedyenin sağlık durumuyla ilgili yapılan kontrollerde genel olarak iyi olduğu ancak düşme sonucu kaburgalarında kırıklar olduğu belirlendi. Özgür Turhan'ın yakın zamanda kendisi tarafından yapılacak bir açıklamayla sevenlerine durumu hakkında bilgi vermesi bekleniyor.

ÖZGÜR TURHAN KİMDİR?

Özgür Turhan, genç yaşına rağmen çok yönlü bir sanatçıdır. 1992 yılında Kayseri'de doğan Turhan, eğitimini İzmir Balçova Lisesi'nde tamamlamış ve ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olmuştur. Sanat dünyasına ilk adımını 2014 yılında attıktan sonra kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Sosyal medya fenomeni olarak öne çıkan Turhan, eşi Deniz Bağdaş ile birlikte YouTube platformunda da içerik üretmektedir. Ayrıca stand-up gösterileriyle de tanınan ünlü komedyen, sahneden düşme olayıyla gündeme gelmiştir.

Özgür Turhan'ın rol aldığı projeler arasında 2023 yapımı "Necati Başkadır" TV dizisi, 2022 yapımı "İlginç Bazı Olaylar" dizisi ve 2019 yapımı "Organize İşler: Sazan Sarmalı" sinema filmi bulunmaktadır. Turhan, yetenekleri ve enerjisiyle sanat dünyasında gelecekte daha birçok projede yer almayı hedeflemektedir.