Survivor'da Acun Ilıcalı deliye dönmüştü? Nagihan Karadere o anların perde arkasını anlattı!

Survivor All Star’da yaşanan olaylar ve Acun Ilıcalı’nın tepkileri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Nagihan Karadere, programdaki komik anıları paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 14:00

Survivor denilince akla gelen isimlerden biri olan Nagihan Karadere, geçtiğimiz yıl ekrana gelen Survivor All Star'da yaşanan olaylarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aramızda Katılsın programına katılan Karadere, Acun Ilıcalı'nın adeta deliye döndüğü o anların perde arkasını ilk kez anlattı.

ACUN ILICALI NEDEN DELİYE DÖNMÜŞTÜ?

Geçtiğimiz yıl yarışmaya damga vuran Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'nın masaları devirdiği o anlarda ne düşündüğünü şu sözlerle ifade etti: "Kafamı böyle eğdim o an var ya mikrofonumu çıkartıp yürüyüp gitmek istedim. Dedim adam herhalde kalp krizi geçirecek. Kafamı kaldırdığım an daha büyük bir kıyamet kopacak."

Karadere, yaşananların nedenini ise şöyle açıkladı: "Acun beyin orada delirmesinin sebebi Sercan çok komik bir arkadaşımız. Olmadık yerde olmadık espriler yapıyor. Tartışmanın üzerine herkes bırakıp gitti. Sercan dedi ki 'ben bu gidişle finali garantiliyorum' dedi. Biz kıs kıs gülmeye başladık. Acun bey de o gülüşümüzü olayın sonucu olarak değerlendirdi. Sercan'ın söylemiş olduğu şakaya güldük. Acun bey o gülüşü görünce çileden çıktı. Acun bey dedim olayın gidişatına gülmedik Sercan'a güldük. Ondan sonra yumuşadı."

NAGİHAN KARADERE'DEN SAMİMİ İTİRAFLAR

Nagihan Karadere'nin samimi itirafları, Survivor izleyicileri tarafından büyük ilgi gördü. Sosyal medyada da geniş yankı bulan açıklamalar, programın unutulmaz anlarından birinin perde arkasını gözler önüne serdi.