Survivor All Star'da Geri Dönüş: Hilmi Cem İntepe Yeniden Sahada

Survivor'un unutulmaz ismi Hilmi Cem İntepe, heyecan dolu mücadeleye geri dönüyor! 2013'te zirveye ulaşan şampiyon, Survivor All Star için sahaya adım atıyor. İşte Hilmi Cem Kimdir? Survivor Hilmicem Ne Zaman Şampiyon Olmuştu? Haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 16:41

Survivor'un unutulmaz ismi Hilmi Cem İntepe, heyecan dolu bir geri dönüşle ekranlara geri döndü. 2013 yılında şampiyonluk tacını takan ve izleyicilerin gönlünde taht kuran Hilmi Cem, Survivor All Star için hazırlıklarını tamamladı. 2024 Survivor All Star'ın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Hilmi Cem, şampiyonluk için yarışacak!

SURVIVOR HİLMİ CEM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla'da doğdu. 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'nde yaşadı. 17 yaşında Latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıdaki dans gösterisiyle çıktı. 2013'te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı.Daha sonra Survivor All Star'a da katıldı.İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile yaptı. Sonrasında Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 2016-2017 yılları arasında yayımlanan Bodrum Masalı adlı dizide da Kelebek karakterini canlandırdı.