Şükrü Özyıldız'ı tanımak mümkün değil! Yeni dizisindeki halleriyle görenler tanıyamadı...

Giray Altınok’un 'Karşılaşmalar' dizisinde rol alan Şükrü Özyıldız, uzun saç ve sakal takarak sosyal medyada dikkat çekti. Takipçileri ünlü oyuncuyu tanımakta zorluk çekti.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 13:00

'Var Bunlar' ve 'Prens' dizileriyle gönüllerde taht kuran Giray Altınok'un yeni projesi 'Karşılaşmalar', sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dizideki rolüyle adeta bambaşka biri haline gelen Şükrü Özyıldız, paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini şaşkına çevirdi.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ'I GÖRENLER TANIYAMADI

Uzun saçları ve sakalıyla neredeyse tanınmaz hale gelen Özyıldız, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafların altına "Evet evet benim" notunu düştü. Hayranları, oyuncunun bu halini büyük bir şaşkınlıkla karşıladı. Özellikle Özyıldız'ın sevgilisi Sibil Çetinkaya'nın, "Yakışıklılıkta bir değişiklik göremedim" yorumu, sosyal medyada günün konusu oldu. Ünlü oyuncu da sevgilisine, "Göz doktorunu ertelemeyelim demiştim" diyerek esprili bir yanıt verdi.

Giray Altınok'un yazıp, yönettiği ve başrolünü üstlendiği 'Karşılaşmalar' dizisi, Exxen platformunda yayınlanıyor. Dizideki farklı rolleriyle dikkat çeken oyuncular arasında Şükrü Özyıldız'ın bu dönüşümü, izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor.