Simge yaz havasını "Önümüz Yaz" şarkısıyla getiriyor

2023 yılında "Aşkın Olayım" ile Spotify'da en çok dinlenen şarkı olan ve "Yakışıklı" ile de radyolarda zirveyi zorlayan Simge, yeni yaz şarkısı "Önümüz Yaz" ile geri dönüyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 16:06

2023 yılında "Aşkın Olayım" ve "Yakışıklı" ile büyük bir çıkış yakalayan Simge, yaz sezonunu da "Önümüz Yaz" adlı yeni şarkısıyla coşturmaya hazır. KÖFN grubuyla birlikte seslendirdiği "Yakışıklı" ile 17 hafta boyunca radyolarda zirvede kalan ve Mavi Gri ve Ozan Bayraşa ile birlikte seslendirdiği "Bir Şehri Sevmek" ile sevenlerine unutulmaz bir şarkı sunan Simge, bu kez de yazın enerjisini yansıtan "Önümüz Yaz" ile karşımıza çıkıyor.

SPOTİFY'DA ZİRVEDEKİ TÜRK KADIN SANATÇI

Spotify'ın 2023 yılında yurt dışında en çok dinlenen Türk Kadın Sanatçılar listesinde de ilk sırada yer alan Simge, yeni şarkısıyla bu başarısını sürdürmeye kararlı. Şarkının müziği Simge'ye, sözleri KÖFN Grubunun solisti Salman Tin'e ait. Düzenlemeyi ise Ozan Bayraşa yaptı.

SİMGE'DEN HEYECANLI AÇIKLAMALAR

Simge, yeni şarkısıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Çok heyecanlıyım. Şarkının bestesinin bana, sözlerinin Salman'a ait olması da ayrı bir heyecan! Özellikle bu şarkıda Salmanla ikimizin uyumuna inanamadım. Tabii Ozan da şarkının aranjesini uçurdu. Şimdiden hepimize hayırlı olsun. Bu yaz bu şarkıda herkes deliler gibi dans edecek."

SEÇKİN SÜNGÜÇ OBJEKTİFİNDEN İDDİALI POZLAR

Simge, "Önümüz Yaz" için Seçkin Süngüç'ün objektifine iddialı pozlar verdi. Yaz sezonunda da sevenleriyle konserlerinde buluşmaya devam edecek olan Simge, "Önümüz Yaz" ile bu yazın en çok dinlenen şarkılarından biri olmayı hedefliyor.