Shakira'dan Gerard Pique itirafı: Kocamın olmaması iyi oldu

Shakira, Gerard Pique ile ilişkisinin sona ermesinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu, kariyerini futbolcu partneri için askıya aldığını ve kocasının olmamasının onu aşağı çektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 14:26

Geçtiğimiz yıl futbolcu Gerard Pique ile ilişkisini sonlandıran ünlü şarkıcı Shakira, son zamanlarda verdiği açıklamalarla gündemden düşmüyor. Shakira, The Times'a verdiği röportajda "Uzun bir süre Gerard'ın yanında olmak için, o futbol oynayabilsin diye kariyerimi askıya aldım" ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Pique'den ayrıldıktan sonra Miami'ye taşınan ve hayatına yeni bir yön veren Shakira, çarpıcı bir açıklamada daha bulundu. 47 yaşındaki şarkıcı, Zane Lowe'un programında "Kocamın olmaması bir yandan iyi oldu, beni aşağı çekiyordu" şeklinde konuştu.

Shakira'nın ilişkisinin ve ayrılığının kariyerine etkisiyle ilgili yaptığı bu açıklamalar, medyada geniş yankı buldu.

SHAKİRA'DAN YENİ ALBÜM MÜJDESİ: "ŞİMDİ ÇALIŞMAK İSTİYORUM"

Ünlü Latin şarkıcı Shakira, çocukları ve kariyeri arasında denge kurmayı zorlayıcı bulduğunu ifade ederek yeni albümü için heyecanını paylaştı. Shakira, "Şimdi çalışmak istiyorum. Şarkı yazasım var. Daha önce sahip olmadığım bir dürtü harekete geçti" ifadelerini kullandı.

Bekar bir anne olarak çocuklarının ihtiyaçlarıyla kariyeri arasında denge kurmanın zorluklarına dikkat çeken yıldız, "Çocuklarım bana muhtaç ve ben bekar bir anneyim. Bir kocam yok, evde bana yardım eden kimse yok" şeklinde konuştu.

Shakira, 7 yıl aradan sonra çıkaracağı yeni albümü için heyecanlı olduğunu belirtti. Albümüne "Las Mujeres Ya No Lloran" (Kadınlar Artık Ağlamıyor) adını veren ünlü şarkıcı, albümün bugün dinleyicilerle buluşacağını müjdeledi.