Seçil Erzan ve Bahar Candan arasında koğuş kavgası: 'Dolandırıcı' lafı ortalığı kızıştırdı

Banka müdürü Seçil Erzan ile Bahar Candan arasında cezaevinde 'dolandırıcı' iddiasıyla başlayan tartışma, koğuş kavgasına dönüştü. Ünlü futbolcuların da aralarında olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edilen Erzan, Candan'ı şikayet etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 12:07

Banka müdürü Seçil Erzan ile suç örgütünün paralarını aklama suçlamasıyla yargılanan Bahar Candan arasında cezaevinde yaşanan gerilim gündeme bomba gibi düştü. İkili arasında tartışmanın fitilini, Candan'ın Erzan'a sürekli "dolandırıcı" demesi ateşledi. Seçil Erzan'ın bu sözlere sinirlenerek Candan'a tepki göstermesiyle olay büyüdü. Ardından yaşanan sesler üzerine koğuşa giren infaz koruma memurları, ikiliyi sakinleştirmeye çalıştı.

Tartışmanın ardından Seçil Erzan, Bahar Candan'dan şikayetçi oldu ve konuyla ilgili tutanak tutuldu. Geçen sene tutuklanan Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye olması ve sonrasında cezaevine kuralların dışına çıkmaya çalışması, dikkat çeken detaylar arasında. Candan'ın geçmişte kendisine zarar vermeye çalıştığı gerekçesiyle hastaneye kaldırıldığı bilgiler arasında yer alıyor. Tedavisi tamamlanan Candan, tutuklu bulunduğu cezaevine geri götürülmüştü.