“Sandık Kokusu”na yeni başrol: Engin Öztürk Bora Bozbeyli karakteriyle kadroya katıldı

Yeni sezonun merakla beklenen filmlerinden biri olan “Sandık Kokusu” kadrosuna önemli bir isim dahil etti. Başarılı oyuncu Engin Öztürk, filmin dikkat çeken karakterlerinden Bora Bozbeyli’yi canlandıracak.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2024 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2024 12:56

Show TV’nin merakla beklenen dizisi “Sandık Kokusu”nun ikinci sezonunda başrol karakteri Bora'nın kim olacağı merak konusu olmuştu. Bu meraklı bekleyiş sona erdi ve Engin Öztürk, dizinin yeni başrol oyuncusu olarak açıklandı.

Engin Öztürk, Show TV’nin O3 Medya imzalı dizisi “Sandık Kokusu”yla ekrana iddialı bir dönüş yapacak. Yakışıklı oyuncu, dizinin başrol karakteri Bora’ya hayat verecek. Bora karakteri, Karsu’nun (Özge Özpirinçci) hayatına girecek önemli bir figür olarak öne çıkacak. Engin Öztürk, Özge Özpirinçci’yle daha önce “Biz Böyleyiz” filminde birlikte rol almıştı.

Diziye Ünlü İsimler Katılıyor

“Sandık Kokusu” dizisinin yönetmen koltuğuna Altan Dönmez oturacak. Dizinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alacak. Başarılı oyuncu kadrosuna Demet Akbağ, Uğur Yücel, Necip Memili ve Meriç Aral gibi ünlü isimler de güç katacak.

Dizinin hikayesi yenilenecek ve Uğur Yücel’in hayat verdiği Hasan karakterinin Urfa’daki sahneleriyle açılacak.

Yeni Projeler Yolda

Bu gelişmenin yanı sıra, “Kuruluş Osman” dizisinin yapımcısı Bozdağ Film’in yeni projesi olan “Şehrin Melekleri” dizisi de dikkatleri çekiyor.

Engin Öztürk’ün “Sandık Kokusu”ndaki yeni rolü, diziye büyük bir heyecan katacak ve izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.