Şahan Gökbakar'dan Tamer Karadağlı taklidi: 'Müdür Teftişte'

Komedyen Şahan Gökbakar, bakımsız bırakıldığı iddia edilen binayla ilgili sitemde bulunan Tamer Karadağlı'yı ti'ye aldı. İnstagram'da paylaştığı video kısa sürede ilgi odağı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 14:08

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, Antalya'da bakımsız bırakılan bir binayla ilgili Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın yaptığı eleştirileri ti'ye aldı.

Gökbakar, kendi evinin bahçesinde çektiği bir videoyla Tamer Karadağlı tiplemesi yaptı. Videoda, binanın bakımsızlığını gösteren Karadağlı'nın sözlerini taklit eden Gökbakar, "Merhaba, şu anda kendi evimin, özel mülkümün bahçesinde dolanıyorum. Tamamen bana ait. Ve bakın... Görüyor musunuz şu mermerlerin halini? Kapıya bakar mısınız? Resmen göğüs nahiyeme geliyor. Buraya bir insan nasıl girsin yahu? Biraz daha dolanayım. Bakın devlet müdürüyüm ben, devletin müdürüyüm. Bakar mısınız, görüyor musunuz? Resmen boyasız tahta. Belediye burada hiçbir şey yapmamış. Akıl alır gibi değil. İnsan şaşırıyor ve resmen bunlar karşısında 'babababa' diyesim geliyor." şeklinde espri dolu ifadeler kullandı.

Ne olmuştu?

Tamer Karadağlı, Antalya ziyareti sırasında Haşim İşcan Kültür Merkezi'nden video paylaşmış ve binanın bakımsızlığından şikayet etmişti. Ancak binanın işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı olduğu ortaya çıkmıştı. Gökbakar'ın taklidi sosyal medyada geniş yankı buldu.