Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz 47 yaşında hayatını kaybetti

Sanatçı Safiye Soyman'ın 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, Burdur'un Ağlasun ilçesinde solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 15:31

Sanatçı Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz, Burdur’un Ağlasun ilçesinde 47 yaşında hayatını kaybetti. 24 yıldır Multiple Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden Akaröz, solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ne yazık ki, Akaröz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

MS Hastalığıyla Mücadele Ediyordu

Safiye Soyman’ın oğlu Harun Akaröz, MS hastalığı nedeniyle zor bir yaşam sürüyordu. Yaklaşık 3 yıldır Burdur'un Yeşilbaşköy köyünde yaz aylarını geçiren Akaröz, rahatsızlığına iyi geldiği için bu bölgeyi tercih ediyordu. Gece saatlerinde fenalaşan Akaröz, solunum yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırıldı ve burada yaşamını yitirdi.

Soyman, Bodrum'dan Burdur'a Yola Çıktı

Oğlunun vefat haberini alan Safiye Soyman, Bodrum'dan Burdur'a gitmek için yola çıktı. Harun Akaröz’ün ölümü, sadece ailesini değil, sanatçının sevenlerini ve ilçe sakinlerini de derin bir üzüntüye boğdu.