Sadakatsiz ile ünlenen Nazlı Bulum kimdir?

Nazlı Bulum kariyerinde Sadakatsiz dizisiyle önemli bir adım atmıştı. Ayrıca kısa filmlerde ve dijital platform dizilerinde de rol aldı. Peki, Nazlı Bulum kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Nazlı Bulum hayatı ve kariyeri...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 08:10

Sadakat dizisinin Nil karakteri ile üne kavuşan Nazlı Bulum son günlerin gündemdeki isimleri arasında yer alıyor. Küçük yaşlardan beri pek çok yapımda rol alan Nazlı Bulum dizileri izleyiciler tarfından merak konusu oldu. Peki, Nazlı Bulum kimdir, kaç yaşında, nereli? 

NAZLI BULUM KİMDİR?

Nazlı Bulum 1992 İstanbul doğumludur. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. 2009 Yılında katıldığı Yeni Metin, Yeni Tiyatro projesinin Liseli Gençler Oyun Yazıyor! atölyesi kapsamında Kişi Çevrimdışı ve PlastikSınır isimli iki kısa oyun yazdı. Uluslararası Leonardo Oyun Yazarlığı Müfredat ve Eğitimi Geliştirme Projesi’ne katıldı. 21.Saraybosna Film Festivali, Genç Yetenek Kampüsü’ne ve Berlinale (2017) Talent Campus'e seçildi ve oyunculuk stüdyolarına katıldı.NAZLI BULUM DİZİLERİ VE TİYATRO OYUNLARI Nazlı Bulum'un yer aldığı tiyatro oyunları arasında, "Kral Lear", "Berlin Zamanı", "Zakir" ve "Catherine" rolüyle performans sergilediği "Köprüden Görünüş" bulunmaktadır.

Ayrıca, "Kar" (2017), 2016-2017 yıllarında yayınlanan TV dizisi "Umuda Kelepçe Vurulmaz", ardından “Ground Level" adlı kısa filmde ve "Kaygı" (2018) isimli filminde seyirci karşısına çıkmıştır. Ayrıca, "Cemre & Eda", "Günlerin Ardından", "Büyük İstanbul Depresyonu" gibi kısa filmlerde ve dijital platform dizileri "Bartu Ben (2018)" ve "Yarım Kalan Aşklar"da (2020) da yer almıştır. 2020-2022 yılları arasında Sadakatsiz dizisinde rol almıştır. FOX TV’de yayınlanan Mahkum dizisinde Eylül karakterini canlandırmıştır.

NAZLI BULUM'DAN ŞOK İTİRAF

Son dönemin en fazla izlenen dizilerinden Sadakatsiz'de ünlenen Nazlı Bulum, son olarak katıldığı bir programda cinsel hayatıyla ilgili anlattıklarıyla gündem oldu.

Nazlı Bulum, programda rahat bir şekilde ilk cinsel deneyimi anlattı. 

Annesinin mutlaka özel biriyle olması gerektiği konusunda ısrar ettiğini söyleyen Bulum, başına gelen olaydan sonra doğrudan annesinden yardım istediğini ve annesinin verdiği tepkiyle onu nasıl sakinleştirdiğini anlattı.

"Annemin ısrarı vardı"

Bulum, "İlk cinsel deneyim konusunda annemin ısrarı vardı. Özel bir şey olsun, özel biriyle olsun, hemen olmasın onunla ilgili daha kontrolcü yaklaşmaya çalışıyordu.