"Ru" dizisi neden tepki çekiyor? Ru dizisi konusu ve oyuncuları

"Ru" dizisi, Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül'ün başrolünde olduğu tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor. 38 yaşındaki evli kadınla 18 yaşındaki genç adam arasındaki ilişki tepki çekiyor. Sosyal medyada oldukça tepki gören bu dizsinin yasaklanması için sosyal medya kullanıcıları tepkilerini dile getiriyor. Peki 'Ru' dizisi neyi anlatıyor? İşte konusu ve oyuncuları..

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 11:30

Gain platformunda yayınlanan "Ru" dizisi, Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini üstlendiği tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor. Ancak dizinin içeriği, 38 yaşındaki evli bir kadınla 18 yaşındaki genç bir adam arasındaki ilişki üzerine olması seyircilerin tepkisini çekiyor.

'Ru' dizisi neyi anlatıyor?

Dizi, yönetmenliğini Bahadır Karataş ve Burak Çaldır'ın üstlendiği, senaryosunu Taylan Yapıcı ve Yeşim Çıtak'ın yazdığı bir yapıma sahip. Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül'ün canlandırdığı karakterler, aralarındaki yaş farkına rağmen tutkulu bir aşkı yaşamaktadırlar.

'Ru' dizisi nerede çekiliyor?

"Ru" dizisinin çekimleri, İzmir'in Urla ilçesinde gerçekleştirilmektedir.

'Ru' Dizisi oyuncuları

Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül'e Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi deneyimli oyuncular eşlik etmektedir.

"Ru" dizisi, seyirciler arasında farklı tepkiler uyandırsa da, oyuncu kadrosunun ve konunun ilgi çekici olduğu göz önünde bulundurulmaktadır.