Oktay Kaynarca’nın Milliyetçilik açıklamaları sosyal medyada gündem oldu

Oyuncu Oktay Kaynarca, Türkiye milliyetçiliği ile ilgili yaptığı açıklamaları farklı tepkilere yol açtı ve sosyal medyada ismi en çok konuşulanlar arasında yer aldı. İşte ayrıntılar...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2024 10:54

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, katıldığı bir programda yaptığı milliyetçilikle ilgili açıklamalarla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. A Para'da yayımlanan 'Biz Bize' programına konuk olan Kaynarca, "Ben Türkiyeliyim, Türkiye milliyetçisiyim" ifadelerini kullanarak sosyal medyada tartışma yarattı.

Kaynarca, programda yaptığı konuşmada şehir milliyetçiliğine karşı olduğunu belirterek, "Ben şehir milliyetçiliğini sevmem. Ülke milliyetçiliğini severim. Ben Türkiyeliyim. Türkiye milliyetçisiyim" dedi. Bu açıklamalar, sosyal medya kullanıcıları arasında farklı tepkilere yol açtı ve "Oktay Kaynarca" ismi kısa sürede X platformunda "En Çok Konuşulanlar" listesine girdi.

Açıklamaların ardından, Kaynarca'nın sözleri sosyal medyada geniş bir şekilde paylaşılarak çeşitli yorumlar aldı. Kimileri ünlü oyuncunun görüşlerini desteklerken, kimileri ise eleştirilerde bulundu.