Melissa Vargas'ın daha önce evli olduğuna dair iddialar gerçek mi?

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda fırtınalar estiren, takımın gücüne güç katan en karizmatik Malatyalı Melissa Vargas'ın başarılarının yanında özel hayatı da çok merak ediliyor. Biz de küçük bir araştırmayla Vargas'ın eski eşiyle olan fotoğraflarını bulduk. Peki hala Melissa Vargas evli mi?

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 10:21
ilkhaber-gazetesi.com

(İLKHABER)- Yesli Well, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Yesli Well kimdir? Kaç Yaşında? Yesli Well kimdir? Yesli Well nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Yesli Well’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Yesli Well kimdir? Yesli Well kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Yesli Well’in biyografisini haberimizde derledik…

1999 doğum Küba asıllı Türk milli voleybolcumuz Vargas, 2018-2021 yılları arasında Fenerbahçe'de oynadı fakat son yıllarda voleybolun yükselmesiyle birlikte bir de milli takım kadrosunda olunca ismini çok fazla duyar olduk. Birçok kişi de milli takıma girdikten sonra Vargas'ı tanımaya başladı.

Haliyle takımın gücüne güç katan Vargas'ın özel hayatı da merak edildi. Biz de bu nedenle küçük bir araştırma yaptık. Peki Melissa Vargas evli mi? Sevgilisi var mı?

Melissa Vargas'ın şu an sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor fakat geçtiğimiz yıla kadar Yesli Well isimli bir kadınla evli olduğu iddia ediliyor.

Yesli Well kimdir? A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda oynayan ve aslen Küba'lı olan voleybolcu Melissa Vargas'ın eski eşi Yesli Well hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır. 

Sosyal medyayı aktif kullanan Yesli'nin, takımdaki oyuncular ve Vargas'ın fanlarıyla fotoğrafları bulunmaktadır. İkilinin, 2022 yılının sonlarına doğru ayrıldığı iddia edilmiştir.