Melisa Aslı Pamuk, 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' galasına katılmadı

Yüksel Aksu'nun yönetmenliğini üstlendiği, İsmail Hacıoğlu'nun başrolünü oynadığı "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin galası, dün akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 15:04

26 Ocak'ta vizyona girecek filmin galası dün akşam yapıldı.

Yüksel Aksu'nun yönetmenliğini üstlendiği, İsmail Hacıoğlu'nun başrolünü oynadığı 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galası dün akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Filmin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, Fransa'da art arda paylaşımlar yapan partneri Melisa Aslı Pamuk'a imalı bir göndermede bulundu.

Pamuk, başrolünde yer aldığı 'Kadınlara Mahsus'un galasına pasaportunun çalınması gerekçesiyle katılmamıştı. Pamuk, bu kez de 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' galasına katılmadı.

Hacıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cem Karaca'nın Gözyaşları'nın galasına katılmayan oyuncu arkadaşım Melisa Aslı Pamuk, Fransa'da mülteci olarak yerleşmediyse gelmesi lazımdı" dedi.

Pamuk'un bu açıklamaya henüz bir yanıt vermediği öğrenildi.

CEM KARACA'NIN GÖZYAŞLARI FİLMİNİN GALASI

Filmin galasına sanat ve siyaset dünyasından pek çok isim katıldı. Cem Karaca'nın hologramının da yer aldığı galada, İsmail Hacıoğlu ve Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca, 'Tamirci Çırağı' şarkısını seslendirdi.

Hacıoğlu, filmle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu projeyi 6 aylık bir serüven olarak yaşadık. Umarım izleyicilerde tükenmeyecek bir iş olur" dedi.

Cem Karaca'ya benzemek için 3D tarama yapılması hakkında konuşan Hacıoğlu, "2.5 saat makyajla çalışmak zordu. Umarım bu iş öncü olur" dedi.