MasterChef Türkiye'de gergin anlar: Mehmet Şef Semih'e demediğini bırakmadı

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde, jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, Kırmızı ve Mavi Takım yarışmacılarının üçüncü takım dokunulmazlığı için mücadele ettiği anlara tanıklık etti. Yarışmacılardan istenen 7 çeşit Balkan yemeği arasında, Semih'in tavrı dikkat çekti. Mehmet Şef ise Semih'in tavrına sinir olup sitem etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 11:42

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde, jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, Kırmızı ve Mavi Takım yarışmacılarının üçüncü takım dokunulmazlığı için mücadele ettiği anlara tanıklık etti. Yarışmacılardan istenen 7 çeşit Balkan yemeği arasında, Semihcan Temiz'in tavrı dikkat çekti.

Semih'in Hareketi Sinirleri Gerdi

Yarışma esnasında, Semih'in sosu sert bir şekilde masaya bırakması, Mehmet Şef'in tepkisini çekti. Şef, bu hareketin tekrarında Semih'i yarışmadan atacağı uyarısında bulundu. Mehmet Şef, "Bir daha bizim tarif ettiklerimiz yemekleri az önce vurduğun gibi, yok o öyle değildi falan dediğini duyarsam seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım," diyerek Semih'e sert bir uyarıda bulundu.

Kırmızı Takım'dan Açıklamalar

Kırmızı Takım kaptanı Erim, takımın mağlubiyet sonrası bir araya gelerek eksiklerini değerlendirdiklerini belirtti. "Hepimiz hatalarımızı kabul ettik," diyen Erim, bu haftanın galibi olmayı hedeflediklerini ifade etti. Semih ise, "Bu hafta Kırmızı Takım'ın talihi dönecek," şeklinde konuşarak takımın galibiyetine inandığını vurguladı.