MasterChef’te Ezgi ile Hakan arasında gerilim tırmandı

MasterChef’in son bölümünde eleme adaylarının belirlendiği konseyde, Nevzat ve Onur arasında gerginlik yaşandı. Ezgi ve Hakan arasında ise ipler gerildi. Dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 00:18

MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde gerilim dolu anlar yaşandı. Yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar ve eleme adaylarının belirlenmesiyle heyecan doruğa çıktı. Nevzat, Onur’un kendisini eleme adayı olarak göstermesinden rahatsızlık duyduğunu dile getirirken, Onur ise bu tercihinin arkasında durduğunu ifade etti. Aynı bölümde, Ezgi ve Hakan arasındaki gerilim de dikkat çekti.

Nevzat ve Onur Arasında Gerilim

Eleme adayı gösterilen Nevzat, moralinin bozuk olduğunu ve kimseyle konuşmak istemediğini belirtti. Onur’un onu eleme adayı göstermesi üzerine, “Çok hoşuma gitmedi, asla bu siyah önlüğü hak ettiğimi düşünmüyorum” dedi. Onur ise yaptığı seçimin arkasında olduğunu belirterek, “Nevzat’ın şef olarak barbunyayı düzgün pişirmesi lazımdı, bunu düşünmesi gerekirdi” açıklamasında bulundu.

Ezgi ile Hakan Arasında Gerginlik

Kırmızı Takım’dan Ezgi, Mavi Takım’daki Hakan’ın performansını eleştirerek, “Bir aşçı biber temizledim demeye utanır” dedi. Hakan ise, “Benim yaptığım şey küçük gözüküyor, ama seninkini yüksekte görüyorlar” diyerek Ezgi’ye yanıt verdi. Tartışmaya Nigar da katıldı, ancak gerginlik daha da arttı.

Dokunulmazlık ve Eleme Adayları

Dokunulmazlık oyununu kazanan takımın ardından eleme adayları belirlendi. Nevzat ve diğer adayların potaya girmesiyle yarışmanın ilerleyen bölümlerinde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

MasterChef Türkiye’nin bu bölümü, yarışmacılar arasındaki gerilimli anlar ve eleme adaylarının açıklanmasıyla izleyicilere unutulmaz bir bölüm sundu.