Kızına şiddet uyguladığı için hapis cezası alan Deniz Akkaya: “Belki de hak ettiğim aşkı bulurum”

Ünlü manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Kararda, Akkaya'nın daha önce de sabıkasının bulunması nedeniyle cezasının ertelenmediği açıklandı. Akkaya'nın, kızıyla yaşadığı olay sonrası yaptığı sosyal medyadan yaptığı, ''Belki de hayatımın bu döneminde hak ettiğim adamı aşkı bulurum'' açıklaması dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 15:17

Ünlü manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davada 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Kararda, Akkaya'nın daha önce de sabıkasının bulunması nedeniyle cezasının ertelenmediği açıklandı. Akkaya'nın, kızıyla yaşadığı olay sonrası yaptığı sosyal medya açıklamaları ise dikkat çekti.

Olay Nasıl Gelişti?

Deniz Akkaya, sosyal medya üzerinden kızı A.Ö'nün kendisine şiddet uyguladığını ve evinin balkonuna kilitlendiğini iddia etmişti. Ancak A.Ö, annesinin kendisine termos fırlatarak darp ettiğini öne sürdü. Yaşanan bu olay sonrası A.Ö, devlet korumasına alındı ve baba Efe Önbilgin'e teslim edildi.

Mahkemede Neler Yaşandı?

İddianameye göre Deniz Akkaya, içinde demir termos bulunan bir çantayı ve kablosuz kulaklığı kızına fırlattı, tekme ve tokatla darp ederek boğazını sıktı. Bu suçlamalar sonrası açılan davada Akkaya’ya 'alt soya karşı kasten yaralama' suçundan 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılama başlatıldı. Mahkeme, Akkaya’ya 4 ay 27 gün hapis cezası verdi.

Deniz Akkaya’dan Dikkat Çeken Açıklama

Cezanın ardından Deniz Akkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Belki de hayatımın bu döneminde hak ettiğim adamı aşkı bulurum," diyerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.