Kemal Sunal vefatının 24. yıl dönümünde anıldı: Yine özlem, yine ben bekliyorum

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal, vefatının 24'üncü yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında ailesi ve sevenleri tarafından anıldı. 3 Temmuz 2000'de hayatını kaybeden usta oyuncu için kabri başında anma töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 09:37

Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal, vefatının 24. yılında sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda anıldı. 3 Temmuz 2000'de hayatını kaybeden usta oyuncu için kabri başında anma töreni düzenlendi.

Törene, Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal, gelini Nazlı Sunal ve sevenleri katıldı. Törende Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Aile üyeleri daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GÜL SUNAL: "YİNE ÖZLEM, YİNE BEN BEKLİYORUM HALA SANKİ GELECEKMİŞ GİBİ"

Eşi Gül Sunal, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Yine özlem, yine ben bekliyorum hala sanki gelecekmiş gibi. Zor tabi ama yine söylediğim gibi, daha öncelerde de söyledim çok büyük bir aileyiz biz, Kemal Sunal ailesi. Sevenleri onu unutmadı, en büyük desteği de onlardan alıyoruz. Hepsine çok minnettarım çok teşekkür ediyorum. Ağır tabi yani kolay değil, zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor. Hani böyle zaman küllendirir gibi bir şey ben yaşamadım, onu bilmiyorum. Ama çocuklarım, torunlarım, Kemal’in sevenleri, birçok şey bizi diri tutuyor, ayakta tutuyor."

EZO SUNAL: "SEVENLERİNİN İLGİ VE MESAJLARI BİZİ MUTLU EDİYOR"

Kızı Ezo Sunal ise şunları söyledi: "Her ne kadar gülümseyerek analım istesek de tabi ki bir burukluk ve özlem oluyor. Ama sevenlerinin ilgisi, mesajları ve o gün boyuncaki paylaşımlarını görmek bizi çok mutlu ediyor açıkçası."

ALİ SUNAL: "BABAMI MÜZEDE ZİYARET EDİYORLAR"

Oğlu Ali Sunal da babasını andı ve şunları kaydetti: "Bu sene babamla olmama sürem, babamla olma süremi geçti. Yani yanımda olduğundan şimdi artık daha çok oldu, ilk defa bu tarafa geçtik. Çok özlüyoruz tabi ama annemin ve Ezo’nun da dediği gibi yaşatıyorlar, seviyorlar. En önemlisi bu sene Kemal Sunal Müzesi; bu vesileyle sevenleri daima orada olan babamı ziyaret ediyorlar. İstedikleri zaman, istedikleri gün ve saatte ziyaret ederek anmış oluyorlar."

Kemal Sunal'ın sevenleri de usta oyuncuyu sosyal medyada paylaşımlar yaparak andılar.