Kadir Ezildi'den nişanlısının açık halini ifşalayan kişiye sert tepki: "İnsanlıktan nasibini almamışsın''

Dün, Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in açık halde olduğu ev halinin Söylemezsem Olmaz programında ifşa edilmesi sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi konuyla ilgili açıklama yaparak, ''Kim paylaştıysa onu Allaha havale ediyorum'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 13:17

Dün, Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in açık halinin 'Söylemezsem Olmaz' programında ifşa edilmesi sonrası bu olay magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı. En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla, videoyu ilk paylaşan kişiye karşı sert bir çıkışta bulundu. “Gamze şu an iyi, neler neler diyeceğim ama bu sefer sesiz kalmak istiyorum” diyerek bir yandan da takipçilerini bilgilendirdi. Ezildi, paylaşımında “Nasıl bir hasetlik bu?” diyerek isyan etti. Ardından “Akraba mısın, komşu musun bilmiyorum ama insanlıktan nasibini almışsın” diyerek sert sözlerle tepkisini ortaya koydu.

GAMZE TÜRKMEN'İN AÇIK HALİ TWİTTER'DA GÜNDEM OLDU

Öte yandan Beyaz Tv'de ki 'Söylemezsem Olmaz' magazin programında ifşa edilen görüntüler X eski adıyla Twitter sosyal medya platformunda çok konuşuldu. Gamze Türkmen'e yapılan bu saygısızlık sonucu programın kapatılmasını isteyenler oldu. 

Kadir Ezildi bu olayla ilgili hukuki sürexi başlattığını duyuyarak, nişanlısıyla herhangi bir sorunu olmadığını ve her an irtibat halinde olduklarını söyledi.