Hamile olan Pınar Deniz'den aşerme hakkında esprili yanıt

Ünlü çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Roma'da gerçekleşen nikahlarının ardından bebek beklediklerini duyurdular. Pınar Deniz, hamileliğiyle ilgili esprili açıklamalarda bulunarak, ''Zor üç ay geçirdim, biraz bulantılıydı. Kaan benden daha çok aşeriyor'' şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 10:20

Geçtğimiz günlerde Roma'da evlenen oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, yurt dışında düzenlenen düğüne katılamayan aileleri için evlerinin bahçesinde bir düğün yemeği düzenledi. Pınar Deniz, katıldığı bir etkinlikte hamileliği hakkında ilk kez konuştu ve esprili bir şekilde "Kaan daha çok aşeriyor!" dedi.

Ünlü çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Roma'da gerçekleşen nikahlarının ardından bebek beklediklerini duyurdular. Pınar Deniz, hamileliğiyle ilgili esprili açıklamalarda bulundu.

BEBEĞİN İSMİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, yeni bir hayata adım atmanın mutluluğunu yaşarken, bebek beklediklerini de müjdelediler. Pınar Deniz, katıldığı bir etkinlikte hamileliği hakkında "Hamileliğimin keyfini sürüyorum. Artık her şey açık olduğu için konuşabilirim. Evet, erkek çocuğumuz geliyor. İsmi henüz belli değil," şeklinde konuştu.

Üç zor ay geçirdiğini belirten Deniz, "Biraz bulantılıydı. Annelik gerçekten zor bir süreçmiş. Ama Kaan daha çok aşeriyor!" diyerek gülümsetti. Çiftin bebeklerinin doğumu için gün saydığı bu dönemde, hayranlarından gelen tebrik mesajları da çiftin mutluluğunu artırıyor. Kaan Yıldırım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla bebeklerinin cinsiyetini de müjdelemişti. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'a mutluluk dolu bir yolculuk diliyoruz!