Hadise'nin 'Erkeğin Maddi Gücü Önemli' açıklaması sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcı Hadise'nin, konuk olduğu bir programda yaptığı 'Erkeğin maddi gücü önemli' açıklaması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şarkıcının samimi itirafları ve ilişki görüşleri tartışma konusu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 12:28

Ünlü şarkıcı Hadise, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Konuk olduğu programda özel hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Hadise, "Galiba ilk defa hayatımda kendimi çok iyi hissediyorum. Özel hayatımda da uzun zamandır yalnızım." şeklinde konuştu.

HADİSE: 'Neyine güvenip bana yaklaşıyorsun'

Ancak, Hadise'nin programda yaptığı bir başka açıklama özellikle dikkat çekti. Kadın-erkek ilişkilerinde ekonomik durumların tartışmalara yol açmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan şarkıcı, "İlişkilerimde ödediğim tatiller olmuştur. Erkek dürüst olacak, 'benim durumum yok şu an, yarı yarıya yapalım' dese ne güzel! Ama erkeğin maddi gücü önemli. 'Neyine güvenip bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. 'Kendine güvenen şöyle gelsin' diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel." ifadelerini kullandı.

Hadise'nin bu sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu. Kısa sürede, şarkıcının görüşleriyle ilgili farklı yorumlar yapıldı. Özellikle, "Ne de olsa Açıkgöz", "Sonra da aşk kaç beden giyer falan diye sor", "Prensipte anlaşırsak miktarı konuşuruz demiş" şeklinde yorumlar yapıldı.