Hacı Sabancı'ya babalık davası şoku: İşte iddialar ve açıklamalar

Ünlü iş insanı Hacı Sabancı, eski bir tanışması tarafından açılan babalık davasıyla gündemde. İddialar ve açıklamalar merak konusu.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 17:53

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin oğlu Hacı Sabancı, 10 Ekim'de Nazlı Kayı ile yaptığı düğünle evlendi. Ancak, Hacı Sabancı'yı şoke eden bir gelişme yaşandı. Oğlu Uzay'ı 2 Şubat 2021 tarihinde dünyaya getiren F.D isimli kadın, Hacı Sabancı hakkında babalık davası açtı.

Dava dosyasına göre, FD, 2010-2011 yılları arasında Facebook üzerinden Hacı Sabancı ile tanıştı ve sonrasında cinsel ilişki yaşadıklarını ifade etti. İlk buluşmalarını İstanbul'daki Swiss Otel'de gerçekleştiren ikili, 21 Mayıs 2020'de son olarak bir araya gelerek cinsel ilişki yaşadı. Uzay bebeğin doğumunun ardından Hacı Sabancı'ya bebeğin fotoğrafları gönderilince, F.D'nin çocuğun kendisinden olduğunu söylemesi üzerine tarafların arası bozuldu.

Dava dosyasında, Hacı Sabancı ve F.D'nin 2013 yılında Los Angeles'ta tatil yaptıkları, 2017-2019 yılları arasında sık sık görüştükleri ve Sumahan adlı otelde bir araya geldikleri belirtildi. Hacı Sabancı'nın F.D'ye 2018 yılında jest yapmak adına Santorini Adası'na tatile gönderdiği ve masraflarını üstlendiği kaydedildi.

FD'nin eski eşi ile yaşadığı dönemde Hacı Sabancı'nın evine gittiği 21 Mayıs 2020 tarihinde, ilişkileri boyunca genel olarak korunmadan cinsel ilişki yaşadıkları belirtildi. Ancak, Hacı Sabancı'nın avukatı tarafından yapılan açıklamada, müvekkilinin Uzay isimli çocuğun babası olduğu iddiasının asılsız olduğu ve bu iftiraya karşı yasal yollara başvuracakları belirtildi.