Gülse Birsel’den Rapçilere sitem: Bu kadar sağlık sorununuz olamaz!

Gülse Birsel, Tv100'de rap müziği hakkında konuştu. Arabesk rap şarkıcılarının şarkı sözlerini Ti'ye alarak ''bu kadar sağlık sağlık sorununuz olamaz'' diyerek tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2024 11:08

Başarılı oyuncu ve komedyen Gülse Birsel, Tv100'de yayımlanan ve Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu. Programda rap müziği hakkında konuşan Birsel, arabesk rap yapan şarkıcılara sitem etti.

Rap müziği dinlediğini belirten Birsel, bazı temaların kulağında kaldığını ifade ederek, rap şarkı sözlerine yönelik eleştirilerde bulundu. Şarkılarda sürekli sağlık sorunlarından bahsedilmesini eleştiren Birsel, şarkıcılara şöyle seslendi:

Gürse Birsel: ''Gidin doktora ne vitamin eksikse baktırın''

"Ben de dinliyordum fakat bazı temalar insanın kulağında kalıyor. Çok yetenekli çocuklar fakat bu kadar yakınmalı mıyız hayatta? Aslan gibi çocuklarsınız, sağlık sorunlarınızdan sürekli bahsedemezsiniz. Sizde problem. Bu kadar sağlık sorununuz olamaz."

Birsel, şarkı sözlerinden alıntı yaparak şunları söyledi:

"'Kurumuş boğazım, bacaklarım ağrıyor, başımda bir sızı, ayaklarım tutmuyor...' Çok üşüyorlar. Ben çok üşerim benden daha çok üşüyorlar. İstanbul soğuk diye şikayet ediyorlar, soğuk değil. Burası Oslo değil, sıcak memleket. Gidin doktora ne vitamin eksikse baktırın. Sürekli şehirlerden soğuk diye şikayet var, ee taşın aşkım."

Gülse Birsel'in bu sözleri, sosyal medyada çeşitli yorumlara yol açarken, bazı kullanıcılar Birsel'in eleştirilerini haklı buldu, bazıları ise rap sanatçılarının duygularını yansıttığını savundu.