Erken olması şaşırttı: İnci Taneleri dizi efsanesi erkenden sona erdi

Perşembe günü akşamlarının zirve sahibi bulunan İnci Taneleri dizisi 5. Bölüm de Kanal D kanalı ekranlarında izleyici ile sevenleri buluşurken ortalık çok karıştı. Gerçekleşen bu büyük depremin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 14:35

Kanal D ekranlarında reyting rekortmeni bulunan dizi için İnci Taneleri dizisi kısa süre içerisinde büyük bir hayran kitlesine ulaştı. İnci Taneleri hayranları seyirciyi Perşembe günü akşamlarını iple çekiyor.

İnci Taneleri yeni bölümü çok konuşuldu

Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Hazar Ergüçlü,Güvenç Kıraç , Kubilay Aka, ve Yasemin Baştan isimlerinin de yer aldığı İnci Taneleri dizisi yeni bölümü hayranları tarafından çok konuşulacak. İlk bölümden bu zamana kadar ilgi ile takip edilmekte olan projeler içerisinde yer alan İnci Taneleri dizisi hikayesi oldukça erken sona eriyor.

İnci Taneleri dizisinin son bölüm sonrasında yaşananlar dizide bulunan hikaye seyrinin tam olarak değiştirecek gibi gözüküyor. 

İnci Taneleri dizisin de yaşanan kriz durumunun perde arkası ve detayları

İnci Taneleri dizisinin yeni bölümünde Azem ve Cihan ile konuşulup aralarında bulunan buzları eritmek istemektedir. Ancak Cihan ve Azem'in uzatmış olduğu eli geri itiyor.Azem, yıllar sonrasında ortaya çıkan oğlunu yeniden kazanmak isterken, diğer taraftan de Dilber karakterinin baskılarına karşılık olarak vermeye çalışıyor.Dilber karakteri, kendisini ciddiye almamakta olan Azem karakterine karşı olarak üslubunu değiştirmektedir. Otopark içine gelen silahlı olan adamlar ateş açmaktadır. İnci Taneleri dizisinde herkes Cihan karakterinin vurulduğunu zannetmişti ancak Cihan karakterinin otoparkını çalıştırmış olduğu yakın arkadaşlardan birinin kadro içerisine veda edildiği ön plana sürüldü. 

Bu saldırı gerçekleştikten sonrasında Azem karakterinin oğlu Cihan karakteri açısından bedenini siper ediyor. İnci Taneleri dizisinde bu durumdan sonrasında her şey tamamen değişmek durumunda.

İnci Taneleri dizisi 6. Bölümü Perşembe günü akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranları içerisinde izleyicileri ile buluşacak.

İnci Taneleri oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor

Oyuncu Yılmaz Erdoğan – Azem Yücedağ karakteri 

Oyuncu Hazar Ergüçlü – Dilber karakteri

Oyuncu Selma Ergeç – Piraye karakteri

Oyuncu Kubilay Aka – Cihan karakteri

Oyuncu Güven Kıraç – Kasım karakteri

Oyuncu Yasemin Baştan – Nergis karakteri