Ece Seçkin Kıbrıs'ta ne dedi? Neden ateş püskürdü?

Geçtiğimiz akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sahne alan Ece Seçkin, Türk ve Rum kesiminden gelen kalabalık bir izleyici kitlesine unutulmaz anlar yaşattı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Seçkin, ülke gündeminde önemli bir yer tutan yenidoğan cinayetleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak ateş püskürdü.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 11:36

Geçtiğimiz akşam Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sahne alan Ece Seçkin, Türk ve Rum kesiminden gelen kalabalık bir izleyici kitlesine unutulmaz anlar yaşattı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Seçkin, son günlerde ülke gündeminde geniş yankı uyandıran yenidoğan cinayetleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Duygusal bir dille bu trajik olaylara dikkat çeken sanatçı, "Bu kadarı da olmaz!" diyerek toplumsal bir duyarlılık çağrısı yaptı.

"Bu Kadarı Da Olmaz!"

Ece Seçkin, son zamanlarda artan yenidoğan cinayetlerine dikkat çekerek, "Ne diyebilirim? Bizim son yıllarda karşılaştığımız kötülüklere bizim nesil kadar kimsenin maruz kaldığını düşünmüyorum. Hayvan hakları, kadın cinayetleri derken şimdi de bebek cinayetlerini konuşuyoruz. 'Bu kadarı da olmaz' diyoruz ama maalesef daha fazlasıyla karşılaşıyoruz," dedi.

''Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum''

Kendi deneyiminden de bahseden Seçkin, iki aylık hamileyken bebeğini kaybettiğini belirterek, bu acının kendisi için ne denli derin olduğunu ifade etti. "Dün gece bütün gece uyuyamadım, şu an ağlamamak için kendimi zor tutuyorum," diyen Seçkin, eşleriyle birlikte doğru zamanda bir çocuk sahibi olacaklarına inandıklarını söyledi.

Duygusal Performans

Konser sırasında izleyicilere keyif dolu anlar yaşatan Ece Seçkin, sahnede de duygusal bir bağ kurarak izleyicilerinden destek aldı. Sanatçının performansı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve dinleyicilerden tam not aldı.