Dilan Polat tahliye partisinde kardeşiyle dudak dudağa dans etti

Cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat, düzenlediği tahliye partisinde kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşerek dans etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 10:22

"Kara para aklama" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlamalarıyla 10 ay cezaevinde kalan Dilan Polat, geçtiğimiz aylarda tahliye edildi. Tahliyesinin ardından sosyal medyaya geri dönen Polat, yakın dostları ve çalışanlarıyla bir tahliye partisi düzenledi. Polat ailesi, partinin kendilerine hediye olduğunu belirtti ve gece boyunca doyasıya eğlendi.

KARDEŞİYLE ÖPÜŞME ANI TEPKİ ÇEKTİ

Partide eğlenen Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, sosyal medya hesaplarından geceye dair fotoğraf ve videolar paylaştı. Ancak Sıla Doğu'nun paylaştığı bir videoda, Dilan Polat ile kardeşi Sıla'nın dudak dudağa öpüştüğü anlar yer aldı. Bu görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve birçok kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı.

SOSYAL MEDYADA YANKI BULDU

Görüntülerin kısa sürede yayılmasıyla birlikte sosyal medya kullanıcıları duruma eleştirel yorumlar yaptı. Polat kardeşlerin bu davranışı, özellikle aile ve ahlak konularında tartışmalar başlattı.

DİLAN POLAT’IN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARINA GERİ DÖNÜŞÜ

Tahliyesinin ardından sosyal medyada yeniden aktif olmaya başlayan Dilan Polat, "Yapmayacağım" demesine rağmen paylaşımlarına hız kesmeden devam etti. Polat’ın tahliye partisi ve sonrasındaki davranışları, takipçileri arasında çeşitli tepkilere neden oldu.