Bora Akkaş ve Oben Alkan'dan kızları Suzan ile yeni pozlar!

Ünlü oyuncu Oben Alkan, eşi Bora Akkaş ile birlikte anneliğin tadını çıkararak kızı Suzan ile birlikte yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı. Minik kızıyla verdiği pozlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 11:23

Oyuncu Bora Akkaş ile mutlu bir evliliği olan Oben Alkan, geçtiğimiz haziran ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şu günlerde anneliğin keyfini çıkaran ünlü isim, minik kızı Suzan ile birlikte yeni pozlarını sosyal medya hesaplarında paylaştı.

BORA AKKAŞ’IN ZEKAİ KARAKTERİYLE TANINMASI

"Geniş Aile" dizisinde canlandırdığı "Zekai" karakteri ile hafızalarda yer eden Bora Akkaş, yaklaşık 2 yıl süren bir aşkın ardından Şubat 2023'te Oben Alkan ile dünyaevine girmişti. Ünlü çift, İtalya'nın Milano şehrinde düzenledikleri düğünlerinin ardından bebek beklediklerini de duyurmuştu.

Bora Akkaş ile Oben Alkan, geçtiğimiz haziran ayında ilk çocuklarına kavuşarak kızlarına Suzan adını verdiler. Zaman zaman kızıyla fotoğraflarını paylaşan Oben Alkan, bu sefer minik kızıyla birlikte verdiği pozlara "Dişlerini göster" notunu düştü.

SOSYAL MEDYA İLGİ GÖRDÜ

Anne kızın neşeli pozlarına sosyal medya kullanıcılarından binlerce beğeni geldi. Yorumlar arasında "Bu ne tatlılık", "Maşallah", "Böyle poz vermeye nasıl ikna ettin?" gibi ifadeler yer aldı. Oben Alkan’ın paylaşımları, takipçileri tarafından beğenilirken, ailenin mutluluğu da dikkat çekti.