Barış Akarsu kimdir? Nasıl öldü?

Genç yaşta hayatını kaybeden sanatçı Barış Akarsu, 29 Haziran 2007'de Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Ancak eserleri ve enerjisiyle müzikseverlerin kalbinde daima yaşamaya devam ediyor. Barış Akarsu kimdir? Nasıl öldü? gibi sorulara yanıt arayanlar haberi n detaylarında cevabı bulabilir...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 16:45

Türk müziğine bıraktığı izlerle anılan Barış Akarsu, genç yaşında hayatını kaybetmesine rağmen unutulmaz eserleriyle müzikseverlerin kalbinde yaşamaya devam ediyor. Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 29 Haziran 1979'da dünyaya gelen Akarsu, müzik tutkusuyla genç yaşlarda profesyonel sahneye adım attı.

2004 yılında ATV'de yayınlanan "Akademi Türkiye" yarışmasıyla geniş kitlelerce tanınmaya başlayan sanatçı, yarışmayı birincilikle tamamladıktan sonra müzik kariyerine hızlı bir giriş yaptı. İ

31 Aralık 2004'te Seyhan Müzik'ten Serdar Öztop'un yapımcılığıyla çıkardığı ilk albümü "Islak Islak" ile büyük bir çıkış yaptı. Albümde yer alan "Islak Islak", "Kimdir O", "Amasra" ve "Mavi" gibi parçalarıyla geniş kitleler tarafından sevilerek dinlendi. 2006 yılında ise ikinci albümü "Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek" piyasaya çıktı. Bu albümdeki "Yeter Be" ve "Ben" gibi eserler, Akarsu'nun kendi söz ve bestelerinden oluşuyordu.

Barış Akarsu hangi dizilerde oynadı?

Müzik kariyerinin yanı sıra Barış Akarsu, 2006 yılında Star kanalında yayınlanan "Yalancı Yarim" dizisinde başrol oynayarak televizyon dünyasına adım attı. Dizideki performansıyla "Alfonso Tarık" karakteriyle hafızalarda yer edindi.

Barış Akarsu nasıl öldü?

Müzik kariyerindeki başarılarına rağmen, genç yaşta aramızdan ayrılmasına sebep olan trajik bir kaza yaşadı. 29 Haziran 2007'de, 28. yaş gününün akşamında Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir trafik kazası geçiren Barış Akarsu, kısa süre içinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Zeynep Koçak (24) ve Nalan Kahraman (37) olay yerinde vefat etti. Barış Akarsu ise hastaneye kalbi durmuş olarak getirilmiş ve acil serviste kalbi yeniden çalıştırılmıştı. Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Barış Akarsu, beş günlük yoğun bakımın ardından 4 Temmuz 2007 Çarşamba günü saat 20:10 sularında hayatını kaybetti ancak ölümü 23:10'da açıklandı.