Acun Ilıcalı, Hakan'ın yaptığı hatayı duyurdu: Yarışmacılara bir de müjde verildi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...

TV8'in heyecan dolu yarışma programı Survivor, 17 Şubat Cumartesi akşamı ekranlara geldi! Kıyasıya mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık oyunu ve ilk eleme adayının belirlenmesi için gerilim dorukta! Kazanan takım ve eleme adayı için nefesler tutuldu. Gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın...

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 01:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 01:27

Survivor All Star'da heyecan giderek artıyor. Kıran kırana mücadelede dokunulmazlığı Kırmızı Takım kazandı. Ancak Mavi Takım'da büyük gerginlik yaşandı ve erkeklerde ilk eleme adayı da belli oldu: Hakan!

Acun Ilıcalı, Hakan'ın yaptığı hatayı duyurdu ve ceza kesildi. Yarışmacılara bir de müjde verildi. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyununda Kırmızı Takım, Mavi Takım'ı 12-6 gibi farklı bir skorla yenerek ortamı gerdi. Mavi Takım'daki Ogeday ile Begüm arasında oyunu kaybedince sözlü atışma yaşandı. Kısa süreli gerginlik yaşandı.

ANKETİN SONUCU BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı Instagram sayfasından yapılan ankette hangi takımın güçlü olduğunu açıkladı. Kırmızı Takım'ın daha güçlü olduğu görüldü. Ilıcalı, seyircilere teşekkür ederek sürprizlerin devam edeceğini belirtti.

HAKAN 3 ÖDÜLDEN MEN CEZASI ALDI

Ilıcalı, iletişim ödülü hakkında Hakan'ı sorguladı. Hakan'ın Rio'da iletişim kurduğunu öğrenince ceza aldı. Hakan'a 2 ödülden men ve iletişim ödülünden men olmak üzere toplam 3 ödülden men cezası verildi.

YARIŞMACILAR İÇİN BÜYÜK MÜJDE GELDİ

Acun Ilıcalı, doktorlar eşliğinde alınan kararla yarışmacılara açlıkla ilgili daha hafif şartlar sağlanacağını açıkladı. Bu haber yarışmacılar arasında sevinçle karşılandı.

SAHRA'NIN ADA'DAN AYRILMASI

Ilıcalı, Sahra'nın kendi isteğiyle adadan ayrıldığını duyurdu. Sahra'nın iletişimsizlik ve problemlerden dolayı devam edemeyeceğini belirtti.

İLK GİTME ADAYI HAKAN OLDU

Konsey'de yapılan oylamada 7 oy çıkan Hakan 1. gitme adayı oldu. Hakan, elinden geleni yapacağını söyledi.

Survivor'da heyecan dolu gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.