Zeki Demirkubuz'dan Beşiktaş'a flaş sözler: "En büyük şok bu"

Habertürk TV'de yayınlanan 'Meseleler' programında konuşan ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, Beşiktaş'ın son dönemdeki performansını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 16:15

Habertürk TV'de yayınlanan 'Meseleler' programında konuşan ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, Beşiktaş'ın son dönemdeki performansını değerlendirdi. Demirkubuz, "2003'teki şampiyonluğun ertesi sene Samsunspor yenilgisiyle başlayan dağılmadan beri gördüğüm en büyük şok bu" dedi.

Demirkubuz, Beşiktaş'ın son dönemdeki performansını değerlendirirken şu ifadeleri kullandı:

"Benim açımdan bir sorun yok ben buna çok alışığım. Taraftarlık yapıp bir kenara geçmek istemiyorum. Daha önce 2003'teki şampiyonluğun ertesi sene Samsunspor yenilgisiyle başlayan dağılmadan beri benim gördüğüm en büyük şok bu. Geçen sezon Şenol hoca, Valerian İsmael'den sonra takımın başına geçti bizim hiçbir beklentimiz yokken aldı Fener'i yendi Galatasaray'ı yendi takım inanılmaz bir top oynamaya başladı. Bu seneye o yüzden çok umutlu başladık. Anlamadığımız şekilde ve Şenol hocanın döneminde iş bu hale geldi. Burak Yılmaz ve şimdi Rıza hoca tüy dikti. Kulübün milyonlarca eurosu gitti bir sürü insan üzüldü utandı. 2-0'dan Lugano gibi bir takıma Konferans Ligi şampiyonluğu olma ihtimalinden burada 3-2 maç verdik."

Demirkubuz, Beşiktaş'ın bu performansının Türk futboluna da zarar verdiğini belirterek, "Türk futbolu adına çok üzücü bir durum. Beşiktaş gibi bir takımın bu hale gelmesi Türk futboluna da zarar veriyor" dedi.