TV'de ilk kez yayınlanan JOKER filminin konusu nedir? Joker 2 ne zaman çıkacak?

İzleyiciler, Joker filminin konusunu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Peki, Joker filminin konusu nedir? Joker filminin oyuncuları kimlerdir? Joker 2 filmi ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 14:22

Joker filmi, televizyon ekranlarında izleyiciyle buluştu. İzleyiciler, Joker filminin konusunu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Peki, Joker filminin konusu nedir? Joker filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Joker Filminin Yönetmeni ve Senaristleri

Joker filminin yönetmen koltuğunda Todd Phillips oturuyor. Filmin senaristliğini ise Todd Phillips ve Scott Silver üstleniyor.

Joker Filminin Konusu Nedir?

Gotham City'de yaşayan başarısız komedyen Arthur Fleck, babasız büyümüş bir palyaçodur. Arthur'un annesi ona "Happy" (Mutlu) adını takmıştır. Ancak bu isim, Arthur'un toplum tarafından dışlanmasını ve zorbalığa maruz kalmasını engelleyemez. Zamanla dışlanmışlığın getirdiği hayal kırıklığı ve öfke ile Arthur, gözü dönmüş bir katil olan Joker'e dönüşür.

Arthur Fleck'in hayatına odaklanan film, onun psikolojik hastalıklarının ve toplumun ona olan baskısının bir araya gelmesiyle nasıl Joker'e dönüştüğünü anlatıyor. Arthur'un gerçek duygularını yansıtamaması ve kontrol edememesi, ağlayacağı, üzüleceği veya öfkeleneceği yerlerde gülmesine neden oluyor. Bu uygunsuz duygulanım durumu, birçok sahnede durduramadığı kahkahalarıyla kendini gösteriyor.

Joker Filminin IMDb Puanı Kaç?

Joker filminin IMDb puanı 10 üzerinden 8.4 olarak belirlenmiştir.

Joker 2 Var mı?

Arthur Fleck'in hayatına odaklanılan Joker filminin devam halkası olan "Joker: Folie à Deux" 4 Ekim 2024'te gösterime girecek.

Joker Hikayesi Nedir?

DC Comics karakterlerine dayanan film, başarısız bir palyaço ve hedefi stand-up komedyeni olmak olan Arthur Fleck'i, 1981'de geçen bir hikâyede ele alır. Fleck'in zihinsel rahatsızlığa ve nihilizme düşüşü, çürüyen Gotham City'de varlıklılar karşısında şiddetli bir karşı kültürel devrime ilham verir.

Joker'in Psikolojik Hastalığı Nedir?

Joker'in meşhur kahkahaları, yani ağlayacağı, üzüleceği veya öfkelendiği yerlerde gülme davranışları, uygunsuz duygulanım (avolisyon) olarak tanımlanabilir. Arthur Fleck, gerçek duygularını yansıtamıyor ve kontrol edemiyor. Bu dışavurum sorunu, birçok sahnede durduramadığı kahkahalarıyla karşımıza çıkıyor.

Joker Filminin oyuncuları Kimlerdir?

Joaquin Phoenix Zazie Beetz Josh Pais Frances Conroy Marc Maron Robert De Niro Brett Cullen Shea Whigham Bill Camp Glenn Fleshler Leigh Gill Sondra James Murphy Guyer Douglas Hodge Sharon Washington Hannah Gross Frank Wood Brian Tyree Henry April Grace Ray Iannicelli Bryan Callen