Köfn grubu dağıldı mı? Grup üyeleri birbirini takipten çıkardı

Köfn grubunun üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil sosyal medyada birbirlerini takipten çıktı. Peki, Köfn grubu dağıldı mı?

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 15:04

2018 yılında kurulan ve "Bi' Tek Ben Anlarım" şarkısıyla milyonlarca dinleyiciye ulaşan Köfn grubu, üzücü bir haberle hayranlarını derinden sarstı. Grubun üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil, sosyal medyada birbirlerini takipten çıkması Köfn grubu'nun, dağıldığı iddialarıyla gündeme düşmesine neden oldu.

KÖFN GRUBU ÜYELERİ KİM? Salman Tin (Vokal, Gitar) Bilge Kağan Etil (Vokal, Klavye) KÖFN GRUBU NEDEN DAĞILDI?

Edinilen bilgilere göre, grup üyelerinin kariyerlerine ayrı ayrı devam etme kararı aldıkları öğrenildi. Bu kararda, Bilge Kağan Etil'in bir süre yurtdışında yaşayacak olması da etkili olduğu tahmin ediliyor.

KÖFN GRUBU NE ZAMAN KURULDU?

2018 yılında Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından kurulan Köfn grubu, kısa sürede müzikseverler arasında büyük bir popülerlik kazandı. "Bi' Tek Ben Anlarım", "Unut Beni", "Yalan" ve "Yerdekalmış" gibi şarkılarıyla milyonlarca dinleyiciye ulaşan grup, 2022 yılında düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı" ve "En İyi Şarkı" kategorilerinde ödüle layık görüldü.

KÖFN GRUBU'NUN EN POPÜLER ŞARKILARI NELER? Bi' Tek Ben Anlarım Unut Beni Yalan Yerdekalmış Son Defa KÖFN GRUBU'NUN GELECEĞİ NE OLACAK?

Şu an için Köfn grubunun geleceği belirsizliğini koruyor. Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in ilerleyen dönemde ne yapacağı ise merak konusu.