Kahve Festivalleri bu yıl dört şehirde kahveseverleri ağırlayacak

Kahve tutkunları için heyecan verici bir haber: Kahve festivalleri bu yıl İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da gerçekleştirilecek. Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, festivaller çeşitli tarihlerde kahveseverleri ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 11:18

Ankara Coffee Festival, 20-22 Eylül tarihleri arasında Bilkent Center'da düzenlenecek. İstanbul Coffee Festival ise 3-6 Ekim tarihleri arasında Ataköy Marina'da gerçekleşecek. Antalya Coffee Festival, 22-24 Kasım tarihleri arasında Cam Piramit'te kahveseverlerle buluşacak. İzmir Coffee Festival'in tarihi ve mekanı ise yakın zamanda netleştirilecek.

Bu yıl İstanbul Coffee Festival 10. yılını kutlarken, Ankara'da 8. kez, İzmir'de 3. kez ve Antalya'da ilk kez ziyaretçilere kapılarını açacak. Festivalde nitelikli kahveler, kahve dükkanları, kavurmahaneler, artizan lezzetler, ulusal ve uluslararası büyük kahve markaları ve tüm diğer kahve endüstrisi paydaşları bir araya gelecek.

Kahve festivalleri, panellerden atölyelere, seminerlerden konserlere birçok farklı deneyim sunarak gastronomi alanında marka festivalleri olarak her yıl yoğun ilgi görüyor. Festival kapsamında tadımlar, eğitimler, workshop ve seminerler, evde demleme teknikleri, konserler ve canlı sanat performansları yer alacak. Ayrıca, dünyanın farklı ülkelerinden gelen kahve eksperleri, deneyim ve bilgilerini profesyonel katılımcılarla paylaşacak.