Elton John'dan üzücü haber: Göz enfeksiyonu nedeniyle kör olma tehlikesiyle karşı karşıya

Efsanevi müzisyen Elton John, geçirdiği şiddetli bir göz enfeksiyonu sonucu bir gözünde görme kaybı yaşadığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 10:01

77 yaşındaki İngiliz müzisyen Sir Elton John, şiddetli bir göz enfeksiyonu nedeniyle bir gözünde görme kaybı yaşadığını açıklayarak hayranlarını üzdü. Geçtiğimiz yaz son turnesini tamamladıktan sonra kariyerine ara veren John, bu süre zarfında evinde iyileşme süreci geçirdiğini söyledi.

GÖRME KAYBI YAŞADI

Instagram hesabından uzun bir paylaşım yapan Elton John, "Yaz boyunca, maalesef tek gözümde sınırlı görüşe neden olan ciddi bir göz enfeksiyonuyla uğraşıyordum" dedi. Ünlü müzisyen, enfeksiyonun iyileşme sürecinin yavaş olduğunu belirterek, “Etkilenen gözün tekrar görmesi biraz zaman alacak” diye ekledi.

TEDAVİ SÜRECİ VE AİLE DESTEĞİ

John, tedavi sürecinde kendisine destek olan doktorlar, hemşireler ve ailesine minnettarlığını dile getirerek, "Son birkaç haftadır bana çok iyi bakan mükemmel doktor, hemşire ve ailemden oluşan ekibe çok minnettarım. Yaz aylarını evde sessizce dinlenerek geçirdim ve toparlanma sürecinde kaydettiğim ilerlemeden dolayı kendimi iyi hissediyorum" dedi.

SON TURNESİNİ TAMAMLADI

Ünlü sanatçı, ailesiyle daha fazla zaman geçirmek için bir süre turneye çıkmayacağını belirtti. Elton John, 61 yaşındaki eşi David Furnish ile birlikte 13 yaşındaki oğulları Zachary Jackson ve 11 yaşındaki Elijah Joseph'i büyütüyor. Sanatçı, son turnesini Temmuz 2023’te İsveç’in Stockholm kentinde tamamlamıştı.